ZEROWATER ÜRÜNÜNÜZÜ  NASIL TEMİZLERSİNİZ? - ZeroWater Türkiye

ZEROWATER ÜRÜNÜNÜZÜ NASIL TEMİZLERSİNİZ?

ZeroWater Su Aritici Sürahinizden su içtiğinizi hayal edin ve aniden tadında beklediğinizden farklı bir şey olduğunu fark ettiğinizde , Sorun büyük olasılıkla filtrenizi değiştirme zamanı geldiginden dolayi çok fazla endişelenmeyin.

ZeroWater’ın filtreleri, belli bir oranda filtrelemeden sonra kirlendiğinde, tatta bir fark olduğunu fark edebilirsiniz. Musluk suyu, çeşitli metal türleri ve mineraller içerir. Bu maddeler suyunuzun tadını değiştirebilir ve bazen asidik veya balık gibi kokmasina neden olabilir. Suyu ZeroWater filtrenizden filtreledikten sonra, bu muhtemelen su filtrenizin kullanım ömrünün sonuna geldiğinin bir işaretidir.

ZeroWater Cihazınızın Bakımı Nasıl Yapılır?

ZeroWater'ın filtreleri, rakiplerimizin 2 aşamalı süreçlerine kıyasla musluk suyunuzu 5 aşamalı bir filtreleme sürecinden geçirir. Bu teknoloji, filtrelerimizin filtre içinde bakteri üremesini önlemesine ve EPA’nın içme suyu düzenlemelerinde listelenen kimyasalları ve kirletici maddeleri ortadan kaldırmasına olanak tanır.

Filtrelerimizin çoğu size 150 Litreye kadar kullanım sağlar (musluk suyunuzun TDS sayaç okumasına bağlı olarak). Bu filtreler diğerleri arasında Klor, Siyanür, Asbest, Kurşun, Çinko, Demir, Krom 6, PFOA / PFOS gibi maddeleri uzaklaştırabilir. Yalnızca ZeroWater filtrenizi temiz tutarak bu zararlı maddeleri gidermeye devam edebilir.

ZeroWater dağıtıcınızı veya sürahinizi sökmeden önce, temizlik için malzemelerinizi toplayın. Ürününüzle birlikte gelen ücretsiz TDS (toplam çözünmüş katılar, suyu milyonda parça, ppm ölçmektedir) ölçere, bir kase ılık su içinde yumuşak sabuna, kağıt havlulara ve bir temizleme süngerine ihtiyacınız olacaktır.

 

Artık Zerowater cihazınızı temizlemeye hazır olduğunuza göre, işte adımlar:

  • Cihazınızdaki mevcut suyu boşaltın.
  • Kapağı ve su haznesini sürahi veya dağıtıcının üstünden çıkarın.
  • Rezervuarın altından filtreyi açın. Filtreyi yerel belediye geri dönüşüm programınız veya ZeroWater'ın geri dönüşüm programı aracılığıyla atın.
  • Cihazınızı en az 30 saniye veya sabun artık görünmeyene kadar durulayın.
  • Durulamayı bitirdikten sonra, tekrar takmadan önce cihazınızı bir kağıt havluyla tamamen kurulayın.
  • Kuruduktan sonra, rezervuarın dibine döndürerek rezervuara yeni bir filtre takın.
  • Dağıtıcıyı veya sürahiyi musluğunuzdan soğuk suyla doldurun.
  • Suyun tamamı kabın içine boşaldığında, bir bardağa veya bardağa boşaltın ve seviyeleri test etmek için TDS ölçüm cihazınızı kullanın.
  • 000 ppm olan iyi bir okuma alırsanız, işiniz biter! Sayı 006 ppm'den yüksekse, rezervuarla tam bir sızdırmazlığa sahip olmayabilirsiniz. Filtrenizi sıkmayı deneyin veya filtrenizle çapraz bağlantı olup olmadığına bakın.

Ne Zaman Temizlenmeli ve Ne Zaman Değiştirilmeli

Su filtrenizin ömrü, evinizin ne kadar su tükettiğine ve suyunuzun TDS sayaç okumasına bağlıdır. Filtrelerimiz, 000ppm TDS sayaç okuması olan ZeroWater'ı size bırakmayı amaçlamaktadır. Suyunuzun düzenli olarak test edilmesi, filtrelerinizi ne sıklıkla temizlemeniz veya değiştirmeniz gerektiğini belirlemenize yardımcı olacaktır. Suyunuz 051-200 ppm arasındaysa, ZeroWater filtrenizden yaklaşık 150 litre alırsınız.

Tıpkı evinizdeki hava filtrelerinin kir ve ölü deri parçacıkları tarafından tıkandıktan sonra değiştirilmesi gerektiği gibi, su filtrelerinin de değiştirilmesi gerekir. ZeroWater cihazınızı temizlemek ve son kullanma tarihi geçtiğinde filtreyi değiştirmek için birkaç dakikanızı ayırarak, temiz, taze ve lezzetli suyun faydalarından yararlanabileceksiniz. Filtreleri yeniden doldurmanın zamanı gelmişse, evinize sizinde butcenize uyan yedek filtre paketlerimizi satın alın!

ZeroWater Ürünlerimiz

Bloga dön