Filitrelenmis su icmenin sagliga faydalari

FİLTRELENMİŞ SU İÇMENİN FAYDALARI

Filtrelenmiş su içmek bazıları tarafından doğal karşılanabilir, ancak gerçekte, filtrelenmiş suyun faydalarından yararlanmak için hepimizin paylaştığı ayrıcalık minnettar olunacak bir şeydir. Su filtrasyonu çok katmanlı, karmaşık bir süreç olabilir. Tüketiciler olarak suyun temizliğini ve saflığını iyice değerlendirmeli ve doğru şekilde filtrelenmiş suyu evlerimize, ofislerimize ve binalarımıza getirdiğimizden emin olmak için mümkün olan her şeyi yaptığımızdan emin olmalıyız.
Dünyaca ünlü ortopedi cerrahı Dr. Kevin R. Stone bir keresinde şöyle demişti: “Su içmek iç kısımlarınızı yıkamak gibidir. Su sistemi temizleyecek, sizi dolduracak, kalori yükünüzü azaltacak ve tüm dokularınızın işlevini iyileştirecek."
Bu görsel olarak spesifik, ancak doğru alıntı, vücudumuza mümkün olan en iyi hidrasyon biçimlerini yerleştirmeye ve filtrelenmiş su içmenin üç temel faydasını hatırlamaya çalışmamızı hatırlatıyor.
Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok farklı filtre türü vardır. Bir su filtreleme sisteminin çıkarabileceği birçok zararlı toplam çözünmüş katı vardır. Filtrelenmiş su içmenin sıhhat açısından birçok faydası vardır.

Fayda 1: Farklı su filtreleme sistemleri nelerdir?

Suyu filtrelemenin birçok farklı yolu vardır. Ortalama bir ev sahibi, kiracı veya ofis yöneticisi muhtemelen ailesine veya iş arkadaşlarına temiz, filtrelenmiş su sağlamaya yardımcı olacak bir şey arıyor. Bununla birlikte, daha büyük ticari alanlar veya endüstriyel tesisler, daha büyük hacimlerde suyu temizleyebilen bir su filtreleme sistemine ihtiyaç duyar. Pazarın karşılaştığı farklı ihtiyaç türlerine dayalı on farklı su filtreleme sistemi vardır.

Tortu Filtrasyonu: Bu, su filtreleme sistemleri için standarttır ve birçok ev, ofis ve binada görülür. Kimyasalları veya ağır metalleri değil tortuyu giderir; tat veya koku üzerinde etkisi yoktur.

Aktif Karbon Blok (ACB) Filtreleme: Pozitif yüklü aktif karbon, koku ve kötü tadı ortadan kaldıran negatif yüklü kimyasallarla bağlanmak için reaksiyona girer. Organikler için harika.

Granül Aktif Karbon Filtreleme: Daha büyük karbon granülleri, ticari su filtreleme performansına yardımcı olur. Bu su filtre sistemi endüstriyel kullanım için idealdir. Organikler ve VOC'ler için harika.

Ters Ozmoz: Ters ozmoz filtrasyonunda, su molekülleri yarı geçirgen bir membrandan kaynaklandığından daha az konsantre bir çözünen maddeye uygulanır. Bu teknik süreç, sudaki kirletici maddelere karşı en güçlü korumadan bazılarını sunar.

Damıtma: Endüstriyel kullanım için daha uygun bir başka sistem olan damıtma, buharın daha sonra saflaştırılmış versiyonuna yoğunlaşması için elektrik enerjisi kullanarak suyu kaynama noktasına kadar ısıtır. Küçük bir arıtılmış su çıkışı için çalışma süresi, bu sistemi bireysel haneler için verimsiz hale getirir.

İyon Değişimi: İyon değiştirme kimyasal işlemi iki yoldan biriyle gerçekleştirilebilir - pozitif yüklü katyon değiştirme işlemi veya negatif yüklü anyon değiştirme işlemi. ZeroWater ürünleri, hem katyonların hem de anyonların karışık yataklı bir iyon değişim sistemini kullanır. Bu, suyu deiyonize eder.

Ultraviyole Dezenfeksiyon: Ultraviyole ışığın sudaki tüm mikropların yaklaşık% 99'unu öldürebildiği bilinmektedir.

Ultrafiltrasyon: Çok sıkı 0,01 - 0,5 mikron içi boş fiber, sıvı ultrafiltrasyon teknolojisi ile itilirken suyun kirletici maddelerinin çoğunu filtreler. Tuttuğu moleküllerin boyutu dışında Reverse Osmosis'e benzer.

Aktif Alümina Filtreleme: Yüksek derecede emici gözenekli alüminyum oksit, florür, arsenik ve diğer zararlı kimyasalları giderir. Genellikle musluk suyunu büyük miktarlarda florürle işleyen ev filtreleme sistemlerinde görülür.

İyonlaşma: Su iyonizasyonu, tüketime uygun antioksidan dolu alkali su üretmek için suyun moleküler yapısını yeniler. Çıkışı ayarlama esnekliği ile, iyonizasyon filtreleri 3 - 12 pH su aralığı sağlayabilir.

ZeroWater, Premium 5 Adımlı İyon Değişimi Su Filtreleme Sistemimizle iyon değişimli filtreleme yöntemini başka hiçbir şirketin sahip olmadığı bir şekilde kullandı. Çoğu şirket standart ve modası geçmiş 2 adımlı sistemi kullanırken, ZeroWater tarafından yönetilen 5 adımlı iyon değiştirme sistemi daha temiz, daha lezzetli su sağlar.

  • Adım 1: Su, kaba filtre süzgecinden geçer
  • Adım 2: Su daha sonra köpük dağıtıcıdan geçer
  • Adım 3: Karbon ve oksidasyon azaltma alaşımı etkinleştirilir
  • Adım 4: İyon değişim reçinesi suyu temizler
  • Adım 5: Su, son engelleri yakalayacak ultra ince ekrandan sorunsuzca geçer.

ZeroWater 5 adımlı İyon Değişimi süreci, bilim adamlarımız ve ürün geliştirme tarafından hassas bir şekilde ayarlandı ve incelemeler geldi.

Fayda # 2: Bir Su Filtrasyon Sistemi Hangi Toksinleri Çıkarabilir?

Toplam Çözünmüş Katılar veya "TDS", suda çözünen bileşiklerdir. TDS, kalsiyum, magnezyum ve sodyum klorür gibi birçok farklı kimyasal içerebilir. Suyunuzdaki TDS seviyeleri arttığında, suyunuzun görünümünü, tadını ve kokusunu etkileyebilir. TDS puanı ne kadar düşükse, suyunuz o kadar iyidir.

İlçe çapında su kaynaklarının yasallaştırıldığı, yönetildiği ve dağıtıldığı kentsel alanlarda ve şehirlerde, TDS'ye karşı mücadele hiç bitmiyor. TDS mineralleri, metalleri, tuzları, anyonları, katyonları, tuzları ve daha fazlasını içerebilir. Bunlardan herhangi biri herhangi bir kapasitede size zarar verebilir. Öyleyse nereden geliyorlar ve değerli su kaynaklarımıza nasıl sızmaya devam ediyorlar?

Arazi Kirliliği: Modern su dağıtım dünyasında, H2O'nun musluğa ulaşmak için bazen büyük bir mesafe kat etmesi gerekir. Bu, geçiş şehir, ilçe ve eyalet hatlarını içerebilir. Kaçınılmaz olarak, tarımsal yüzey akışı su kaynağına sızabilir.

Kentsel Kirlilik: Endüstriyel kirlilik, arazi kirliliğinden daha az ölçüde olsa da, kayda değer bir kirlenme kaynağıdır. Seçilmiş bir hükümet şehrin su kaynağını korumaya çalışabileceği gibi, suya zarar verebilecek insan hatası ve ekipman arızası da olacaktır.

TDS, boyut olarak küçük olabilir, ancak etkisi açısından büyük olabilir. Örneğin, Flint, MI su krizinde hükümet, sistemin solduran kurşun borularının zehirli kurşunla sular altında kaldığı gerçeğini ihmal etti. Bu gözetim, Flint vatandaşlarını kasıp kavurdu, çünkü bu suyun uzun vadeli tüketimi hayret verici derecede olumsuz sıhhat etkilerine sahipti.

TDS asla göz ardı edilmemeli veya küçümsenmemelidir. Güvenli ve güvenilir bir su sistemine sahip olmak, sıhhatli bir ev, ofis ve toplum için büyük fayda sağlayabilir. ZeroWater, herkesin sudaki TDS seviyelerini ölçebilen araçlara erişmesi gerektiğine inanıyor, bu nedenle ZeroWater'ın her su filtresi sürahisine 20,00 $ tasarrufla ücretsiz bir TDS ölçer ekliyoruz.

Fayda # 3: İçme Suyunun Faydaları

Tüm bu makale, TDS'nin değerli su kaynağınızı kirletmek için nasıl kilometrelerce yol kat edebileceğini açıklıyoruz, ancak TDS'nin insan vücudu ve günlük yaşamlarımız üzerindeki etkisi nedir?

Birincisi, sıhhatli su tükettiğinizi bilmenin iç huzuru muazzam bir psikolojik etkiye sahip olacaktır. ZeroWater ürünleri ile size ulaştırılan temiz, filtrelenmiş sudan, yiyeceklerin tadı daha güzel, egzersizler daha keyifli ve günde önerilen sekiz bardak su olumlu etkilenecektir.

  • Daha iyi su, vücudumuzun daha fazla besin emmesine yardımcı olur
  • Daha iyi su, vücudumuzu daha iyi ve daha hızlı detoksifiye etmeye yardımcı olur.
  • Daha iyi su, güvenli bir iç vücut ısısının korunmasına yardımcı olur.
  • Daha iyi su, eklemlerinizi nemlendirmenize ve yağlamanıza yardımcı olacaktır.
  • Daha iyi su cildi iyileştirir.

Hayatınız daha lezzetli, daha iyi filtrelenmiş su kullanabiliyorsa, ZeroWater evinize, dairenize veya ofisinize uyabilecek birçok ürün sunar.

Su filtreleme sistemlerimiz ve sürahilerimiz, buzdolabınıza uyacak şekilde birçok şekil ve boyutta gelir ve dağınıklığı sınırlandırmak için dökülmesi kolay bir ağızla tasarlanmıştır. Halihazırda farklı bir su filtreleme sistemi veya sürahisinin sahibiyseniz endişelenmeyin, çünkü yedek filtrelerimiz tanınmış markaların çoğuyla uyumludur. Hâlâ sorularınız varsa yardımcı ekip üyelerimizden birine ulaşın.

ZeroWater'da herkesin temiz ve kaliteli suya erişimi olması gerektiğine inanıyoruz. Filtrelenmiş su sistemlerinin üç faydasını hatırlamaya çalışırken, bu üç kilit noktayı unutmayın.

Her şekil ve boyutta gelirler.

Bir grup toplam çözünmüş katıları (TDS) çıkarırlar

Fiziksel sıhhatiniz için daha iyidirler

Ürünlerimiz

Bloga dön