Susuzluğunuzu Giderecek 5 Harika Su Tarifi - ZeroWater Türkiye

Susuzluğunuzu Giderecek 5 Harika Su Tarifi

İçme suyunun sağlığımız için birçok faydası vardır. Bu nedenle doktorlar her zaman günde en az sekiz bardak su içerek bol su içmenizi tavsiye eder. Nemlendirme konusunda motive kalmak için, bazı insanlar demlenmiş suya yönelirler, bu sadece suyunuza meyve veya sebze eklemek anlamına gelir. İster detoks yapmak, sindirim sisteminize yardımcı olmak veya suyunuza biraz tat katmak istiyor olun, demlenmiş su gitmenin yoludur. Suyunuzu bu beş farklı şekilde demlemeyi deneyin!

 

1. Limon, Salatalık ve Nane ile Demlenmiş Su

Doğal olarak limonlar harikadır, C vitamini içerirler ve antioksidandırlar. Ayrıca hemen hemen her şeye eklemek için lezzetli bir lezzettir! Salatalık da bir antioksidandır ve kan basıncını düşürmeye yardımcı olur! Nane, yemek ve suda kullanabileceğiniz bir bitkidir. Nane, C vitamini, kalsiyum ve demir gibi birçok besin içerir. Sindirim sisteminiz için de harikadır. Vücudunuzu nemlendirirken sisteminizi temizlemeniz için bu üç bileşenin neden çok faydalı olabileceği hiç de kolay değil.

Tarifi:
Hazırlama süresi: 5 dakika, 1 porsiyon miktarı
Neye ihtiyacınız olacak:

  • 8 ons bardak su
  • 1 bütün limon
  • 1 salatalık
  • 1 taze nane demeti

Limonunuzu yıkayarak başlayın ve ardından 2 yarıya bölün, bir yarısını daha sonra kullanmak için yan tarafa koyun ve diğer yarısını 3 dilim halinde kesin, kenara koyun. Sonra salatalığınızı alın, yıkayın ve 4 ince dilim kesin, kenara koyun. Ardından nane demetinizi yıkayın ve 3 yaprağı ayırın. Bir bardak suyunuzu alın ve dilimlenmiş limonları, salatalıkları ve nane yapraklarını suya ekleyin, limon suyunun yarısını sıkın ve karıştırın. İçmeden önce malzemelerin demlenmesine izin vermek için bu karışımı buzdolabında yaklaşık bir saat bekletin.

Bu lezzetli ve lezzetli tarifin tadına doyamayacaksınız. Bazı ZeroWater müşterileri, toplu olarak tadını çıkarmak için sürahilerini veya dağıtıcılarını bol miktarda limon, salatalık ve nane ile demlenmiş suyla doldurmayı severler!

 

2. Portakal ve Zencefilli Demlenmiş Su

Portakalların C vitamini ile dolu olduğunu herkes bilir. Çocukken hastayken, anneniz muhtemelen bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için bir bardak portakal suyu içirir. Zencefil, vücut açısından büyük faydalar sağlayan ve kan şekerini düşürdüğü ve sindirime yardımcı olduğu bilinen başka bir sebzedir. Portakal ve zencefil su ile birleştiğinde, vücudunuz için değerli besinler sağlayan lezzetli ve keyifli bir içecek olur.

Tarifi:
Hazırlama süresi: 3 dakika, 1 porsiyon miktarı
Neye ihtiyacınız olacak:

  • 8 ons bardak su
  • 1 portakal
  • 1 soyulmuş zencefil kökü

Portakalınızı alın, yıkayın ve dört dilim kesin. Daha sonra zencefili küçük parçalara ayırın, yaklaşık iki yemek kaşığı. Portakal dilimlerini ve zencefil parçalarını bir bardak suyunuza ekleyin ve demlenmesi için buzdolabında bir saat bekletin. Bir saat dolduktan sonra içkinizin tadını çıkarın!

 

3. Fesleğen ve Greyfurt Demlenmiş Su

Fesleğen ile yemek pişirmek lezzetlidir, ancak aynı zamanda lezzetli ve keyifli bir içecek yapabilir. Fesleğen, iyi bir K vitamini kaynağı olan ve kan akışını ve beyaz kan hücresi sayısını iyileştirmeye yardımcı olan bir bitkidir. Greyfurt, düşük karbonhidratlı ve keto diyet yapanların sevdiği düşük kalorili bir meyvedir. Herhangi bir greyfurt ekşi veya tatlı olsun, greyfurttaki besinler ve gelişmiş kas işlevi, bu meyveyi her diyette olması gereken bir meyve haline getirir.

Tarifi:
Hazırlama süresi: 3 dakika, 1 porsiyon miktarı
Neye ihtiyacınız olacak:

  • 8 ons bardak su
  • 1 küçük taze fesleğen
  • 1 büyük greyfurt

Suyunuz için daldan üç fesleğen yaprağını kırarak başlayın. Ardından greyfurtunuzdaki kirleri yıkayın ve iki dilim halinde kesin. Fesleğen yapraklarınızı ve greyfurt dilimlerinizi alıp sekiz onsluk su bardağınıza ekleyin, buzdolabında bir saat bekletin. Zaman dolduğunda, iç!

 

4. Kivi ve Ahududu Demlenmiş Su

Kivi tatlıdır ve ahududu biraz ekşi olma eğilimindedir; yarı tatlı demlenmiş su tarifi. Kivi doğal olarak tatlıdır ve genellikle greyfurt ile birlikte kilo kaybıyla ilişkilendirilir. Ahududu, düşük kalorili ancak lif oranı yüksek olan kilo vermeye de iyi gelir. Bu meyveler mide rahatsızlığına yardımcı olabilir.

Tarifi:
Hazırlama süresi: 3 dakika, 1 porsiyon miktarı
Neye ihtiyacınız olacak:

  • Neye ihtiyacınız olacak:
  • 8 ons bardak su
  • 1 kivi
  • 5 ahududu

Kivi oldukça küçüktür, bu yüzden bütün kivinizi çok büyük ve çok küçük olmayan dilimler halinde kesin. 5 ahududu yıkayın ve kivi dilimlerinizle birlikte suyunuza ekleyin. 1 saat buzdolabına koyun ve ardından içmeye hazır olacaksınız!

 

5. Çilek ve Mango Demlenmiş Su

Muhtemelen bu dört tarifin en lezzetli olan mango, çok tatlı olmakla birlikte bol miktarda mineral içerir. Mango ve çilekteki doğal şeker çoğu meyveden daha yüksek olduğu için bu demlenmiş suyu haftada sadece birkaç kez içmek iyi bir fikirdir. Bununla birlikte, makul miktarda çilek kolesterolünüze yardımcı olabilir ve kan şekerini koruyabilir. Bu nedenle, lezzetli ve keyifli bir tatlı içecek yapmak için bu ikisini bir araya getirmek sadece doğrudur.

Tarifi:
Hazırlama süresi: 3 dakika, 1 porsiyon miktarı
Neye ihtiyacınız olacak:

  • 8 ons bardak su
  • 4 çilek
  • 1 mango

Çileklerdeki kirleri yıkayın ve ikiye bölün. Yaprakları isterseniz kaldırabilirsiniz, aslında güvenle tüketebilirsiniz. Mangonuzu alın ve mangonuzun büyüklüğüne bağlı olarak sadece 3-4 dilim kesin. Çilek ve mangolarınızı bir bardak suyunuza koyun ve bir saat buzdolabında bekletin. Daha sonra çıkar ve iç!

Demlenmiş su içmenin çeşitli faydaları vardır. Bu tariflerin her birinin kendine özgü değerleri vardır ve mevcut diyetinize ekstra mineral ve besin takviyesi ekleyebilir. Doğru sıvı alımı, sindirim sorunları, yüksek tansiyon ve daha fazlası gibi birçok sıhhat sorununa yardımcı olabilir. Bu beş lezzetli ve keyifli tariften birini deneyerek su tüketmenin benzersiz ve ilginç yollarını aramaya devam edin.



Ürünlerimiz

 

Bloga dön